Over GoHero

gopro

Omdat wij niet alleen dol zijn op auto’s maar ook op actionsports o.a. op het water, de fiets en in de sneeuw, kregen wij meer en meer vraag naar (GoPro) actioncam’s en tal van accessoires voor deze camera’s. Hieruit is het idee voortgekomen een complete webshop te maken zodat we onze klanten niet alleen via onze winkel maar nu ook makkelijk via het internet deze producten kunnen aanbieden.

Dus wil je eerst kunnen zien of zelfs voelen wat je koopt? Kom dan langs bij ons in de winkel!! Wij hebben een groot assortiment GoPro’s en GoPro accessoires op voorraad!! GoHero (Car Trend) is één van de weinige officiële GoPro Black dealers in Nederland. U heeft bij ons volledige EUROPESE garantie op alle producten in tegenstelling tot zelf geïmporteerde producten.

Foto GoHero 1024x1024 Over GoHero

Car Trend

GoHero is onderdeel van Car Trend gevestigd te Middelharnis op het Zuid-Hollandse eiland Goeree- Overflakee 30 km onder Rotterdam. Car Trend is begonnen in 1999 in Dirksland. In 2008  zijn we verhuisd naar een grotere locatie in Middelharnis.

Car Trend staat ingeschreven bij de kamer van koophandelvanaf 26-10-1999 onder KvK nr. : 23093460.
BTW nr.: 144043166B01